Contact us now
0413-252542

Contact

WET AVG MEI 2018

Geachte relatie,

Het zal u niet ontgaan zijn, vanaf 25 mei 2018 geldt een nieuwe Europese privacy regelgeving.
Deze AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) heeft gevolgen voor ons en voor u.
Om aan de voorwaarden van de AVG te voldoen hebben wij uw toestemming nodig om uw gegevens te mogen bewaren, en te gebruiken om onze orders aan u te kunnen leveren.
Indien u akkoord gaat met onze leveringsvoorwaarden met daarin de AVG bepalingen hoeft u verder niets te doen. Indien u niet akkoord gaat, dient u ons hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen.
Uw privacy is zeer belangrijk voor ons. Vanzelfsprekend gingen we zorgvuldig om met uw privacy en zullen dat uiteraard blijven doen. Naar aanleiding van deze wet passen wij onze algemene voorwaarden conform de AVG wet aan. U kunt onze voorwaarden ook opvragen via; info@tobesales.nl

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Met vriendelijke groet,
Tobe Sales Uden

Tonnie Berents

VANWEGE VAKANTIE ZIJN WIJ GESLOTEN VANAF

 23 juli t/m 5 augustus

IMG_1902

Vanaf september kunt u bij ons terecht voor uw kerst/relatiepakketten die naar eigen wens samen te stellen zijn. Onze ervaring heeft geleerd dat de mooiste artikelen het snelste uitverkocht zijn. Als u er eerder bij bent dan kan dat voorkomen worden en kunt u tevreden zijn met een leuk eigentijds passend pakket voor uw medewerker of relatie. Ook kleding met uw logo behoord tot de mogelijkheden.

Tobes Sales Uden – promotional products                               IMG_1237
Velmolenweg 84
5404LD Uden

T 0413-252542 / 06-53360489
berents@tobesales.nl

Route